Útmutató

5 hiba, hogy az emberek a pattanások év közötti 20, illetve 40 év

Pazarlás nélkül több éve arra vár, hogy lásd magad gyönyörű háttér nélkül du tan. Ha 20-40 évvel ezelőtt, de még mindig mély akne, ha nagy pórusok, mitesszerek, pattanások, akkor, ifjúsági akne lett krónikus.

Mit tudsz mondani, krónikus akne?

  1. Általában a havi ciklus jelenik meg mély, fájdalmas pattanások, hogy lassú. Hosszú után otshumeli marad tyrgen, sötét foltok.
  2. A bőr úgy tűnik, száraz reggel, miután ismine, de az esti válik lysase pedig kövér.
  3. Van fehér, fekete pontok, a struktúra durva, egyenetlen tág pórusok, hegek, foltok.

A leggyakoribb hiba, hogy az emberek ezzel a bőr típusát a következők:

  1. Pocitas arcát ideino alkohollal, szappanos, nedves törlőkendő.

foto11Valószínűleg azt gondolod, hogy ezen termékek után fertőtlenítés, ez azt jelenti, hogy hasznos a bőrt. Mire van szükséged, hogy tudd, hogy használata után ezek a termékek, kezd kiválasztódik két alkalommal több zsírt, hogy kompenzálja a vízelvezetés. Ráadásul ezeket a termékeket, hogy a bőr nagyon érzékeny. Kezd pirulni könnyen, foltok gyulladás, lefolyó, paducha fájdalmas felszámolás alatt comedonica, sebek nehezen gyógyulnak. Tipp: a kínálat, hogy a tusfürdő, a mosás, az arc, amely pocitas reggel-este arcát. Ha úgy dönt, hogy a saját termék, tisztító, pepperjam használja az agyag vízben feloldva. Egy fültisztító pálcikát mártott ez a házi készítésű krémet, obtiva az arcát, reggel, este, ami után ismini bő vízzel. Khums Basmannaja, tiszta.

  1. Gumiabroncsok bőr bozót vagy peeling.

Azt hiszem, hogy mire gondolsz, ezek a termékek a bőr finom, selymes. Valójában úgy néz ki, elegánsabb, a nap folyamán, amelyben a súrlódás, de közvetlenül ez után kezdődik, nagyon gyorsan, hogy rogovaja sejtek, majd létrehoz egy tömörebb réteg ugyanazon a helyen. Egy védelmi reakció a bőrön, amely egy megtestesülése a helyeken, ahol a sejtek a felszínen, vagy el kell távolítani a súrlódás. Ugyanez a hatás érhető el, ha az ilyen termékek a zóna a sarok. Minél gyakrabban styrka a felső réteg, a sűrűbb lesz. Tipp: Ha úgy dönt, hogy vásárol termékeket, peeling, keresem azokat tartalmazó enzimek, valamint azok felhasználása kétszer egy héten. Ha úgy dönt, hogy vesz egy rendszeres peeling a koptató részecskék, használja óvatosan – nem tyrkey erősen, tartósan, hogy protree bőr. Ha úgy dönt, hogy készítsen egy házi súrolja, azt javaslom, hogy tedd meg a kukorica-liszt-savanyú tejet. Ez a keverék, hogy szembe héja kétszer egy héten.

  1. A antibiotikum a maszk.

Van egy régi módszer, akne kezelések, hogy a modern orvostudomány tagadja. Antibiotikumok átmenetileg enyhíti az inger, ez létrehoz egyfajta siker. Egy nagy százaléka az esetek, miután ezek az eljárások, a bőr kezdődik, hogy megjelenik a nagyobb erő, gyakran, amellett, hogy gnojnice szemölcsök, pattanások. Bőr – összeomlott, elveszíti a képességét, hogy megvédje a baktériumok, vírusok. Túl lehet safestat csillag herpesz, stafilokokkovi fertőzések, allergiák, illetve több. Tipp: Ha antibiotikumot fog jönni az az orvos, ami azt vállalják, hogy lássák, mind a gyógyszeres hagyja abba annak használatát. Összetevők, amelyek obemannade akció bőr: fehér agyag, kaolin, cink, egy főzet a tölgyfa kérge, a lé dyula. Beállíthatja azokat az arc maszkok, poomagal fellendülés után a bőr gyulladása.

  1. Sticas gnojnice pattanások, mitesszerek.

Ha egy profi kozmetikus, én nem tanácsolom. Amikor eltávolítja mitesszerek /comedonica/ nagy jelentősége van az erő, az irányt, amely lehetővé teszi a nyomást a bőr. Talán még egy kozmetikus nem tud megbirkózni sikeresen, ha nem jól felkészült. Nekompitentnoe tömöríteni képes megfertőzni a bőrt, mert a zúzódások, nasenyana, ami az átalakulás, a hólyagok a következő nap.

foto12

Gnojnice vese kell kezelni, csak a magasan képzett kozmetikus, ki tudja, milyen mély a gyulladás nem okoz ratnasari fertőzés a mélység, vagy terjedését a gyulladás a felszínen. Ha gnojnica pattanás tartalmaz fertőzés is lehetséges, hogy megszerezze a betegség terjedését, hogy egészséges területeken. Neprofessionalnoe a kezelés mély gyulladások okozhat kialakulását ciszták, hegek, a makacs foltokat. Tipp: ha comedonica, gnojnice vesék több, mint 3-4 mindenképpen látogasson el a kozmetikus, ezeket el kell távolítani szakmailag.

  1. Használata orvosi termékek.

Válogatás nélküli használata olyan termékek, mint az “Akne bínját”, “Sennerin”, “retin”, mások, hogy a bőr krónikus Baladeva a pattanások. Ő lesz rezisztens /nem megfelelő kezelés/. Ellenőrizetlen izlishne után az ilyen eljárások a bőr nagyon érzékeny, könnyen razanka. Fekete pontok és gnojnice pattanások is megjelenhetnek, de a kezelést nem lehet elvégezni a hagyományos módszerek.

Ha minden itt felsorolt ismerős, vagy ha ezeket a problémákat, tudja, hogy, mint magad, hogy segítsen az ellátás polias bőr otthon, ha spanyol tipp, hogy én írtam.

Ne feledje, hogy az akne makacsul hosszú távú betegség, amely nem gyógyítható, csak a haza krémek, maszkok. Kell egy profi kozmetikus. Fontos, gondoskodik a bőr, hogy megmutassa, poslanstvo, fegyelem, annak érdekében, hogy a gyógyítás szigorúan mindig.

A Program kezelésére nehéz akne jött az Amerikai estitition klinikák, a fájdalom kezelése sikeresen sokáig, így a bőr matt, sima, tiszta, feszessé teszi a pórusokat, eltávolítja a mitesszerek, pattanások, kisimítja a hegek.

Danielle] 20 éve segíti az embereket, a krónikus akne elérni, porcelán bőr örökre, fájdalom nélkül, kockázat nélkül. A program alakult ki szalon “Divna Medik” nem hulladék néhány éve arra vár, hogy lásd magad gyönyörű nélkül fon-du-Tang, látni fogja, hogy lehetséges, hogy még szebb lesz, mint 5 vagy 10 év.