Útmutató

Hogyan segít egy tinédzser akne

foto9Az első jele a hajlam, hogy akne, zsíros haj, ami a formáció a korpásodás. A következő szakaszban a változás vonatkozik a bőrét a homlokára, főleg carapeto haj. Kivéve, hogy az olajos, megjelenik a bőr gennyes akne, pattanás. Parastasie gyermek, félénken ez a változás, mint általában, úgy döntött, hogy kiadja a hosszabb frufrut, a lányoknak pedig érdeke, hogy a smink kezd nőni.

A későbbi szakaszokban lesz zsíros területeken az orrát, állát, vissza, a lapockák között, nyak-váll.

Míg most, az akne nem látható. Ha az egyik szülő volt problemno bőr, akne, a kamaszkorban, a valószínűsége, hogy a következő generáció, amely 50% – át. Mind a szülők, a valószínűségét növeli, hogy a 70% – ot. Akne lehet mondani, ha a zsíros megosztottság kezdenek megjelenni mitesszerek, pustula /papulák, pustula/.

Az 5 legfontosabb dolog, amit tudnod kell, ha parasnath gyermek akne

  1. Higiénia

Zsíros bőr kell fenntartani, tökéletesen tiszta, így nem lett táptalaj a baktériumok növekedését. Mosás kell tenni a gél-mousse zsíros bőr, nem szappannal, alkohol, étel, nedves törlőkendő inni alapon, mert provokálja a bőr, hogy egy erősebb kövér. Minél gyakrabban mossa meg a haját, arcát, szappanos vízzel (alkohol), az még erősen válik amazonamanda. A hosszan tartó használata a bőr finom, elveszti azt a képességét, hogy megvédje a baktériumok ellen.

Célszerű a használata házi maszkok készült fehér agyag, vagy kaolin (iszappakolás). Elnyelik olaj a haj, bőr létrehozása nélkül fennáll a veszélye egy későbbi erősebb kövér. Egy evőkanál fehér agyag/kaolin adjunk hozzá egy csipet cink, egy csipet por, kén (értékesítik a gyógyszertárakban), kevert vízzel ahhoz, hogy egy folyékony iszap. Alkalmazzák a hajas fejbőrön, vagy az arcon, majd száradás után mossuk le langyos vízzel. Használható 2-4 alkalommal egy héten.

  1. Elimite

Termékek peeling hatást nem lehet több, mint egyszer egy héten. Annak ellenére, hogy a hirdetések a tanulmány egy másik. A gyermekek bőre nem elég vastag, vigyük túlzásba a scrubs, hogy nagyon érzékeny. Ez azt jelenti, hogy a start reddens könnyen, sebek begyógyulnak lassabban egyszerű formában foltok a gyulladás, lesz hajlamos az allergia, vírusos, bakteriális fertőzések. Így a bőr készen áll arra, hogy dolgozzon ki akne súlyosabb formája, mivel a csökkentett arra, hogy megvédjék magukat, hogy felépüljön.

  1. Akne, pattanások nem kell szorította otthon

Hol vannak a fekete pontok ott, hogy az idő valószínű, hogy a hólyagok jelennek meg. Takarítás akne fontos az akne kezelés kezdeti szakaszában a fejlődés. Ha nem rendszeresen tisztítják a pórusokat lett szélesebb. A legfontosabb feltétel a tisztítás elvégezhető egy képzett szakember, hogy rasarnava, a bőr nem hoz létre a túlzott kockázat rasprostranenie fertőzés. Romlását okozhatja, a kozmetikus, aki nem volt eléggé képzett, hogy felmérje, milyen szintű gyulladás lehet dolgozni biztonságos. Bizonyos típusú gyulladás szükség a közös tevékenységek a bőrgyógyász.

foto10

Leggyakrabban a cinachyra kor létrehoz egy rossz szokás a gyöngysort összeszorított rügyek. Szokás, ahonnan indul a fejlesztés kapcsolatba akne az egyik legnehezebb kezelni. Ha ésszerűtlen óra tömörített, kialakult hegek, foltok, a bőr válik, durva, egyenetlen.

  1. Önálló kezelés

Sweepolet, a használata “Pattanások kimenetek”, “Zener”, “retin”, a másik antiacne termékek nem lehet tenni, anélkül, hogy megbeszélte a szakember. “A használatát, hogy a bőr ellenálló (megoldhatatlan, hogy a hagyományos kezelés). Akne alakulhat ki krónikus, hogy maradjon, mint egy betegség, az Érett kor.

  1. Psziché

Vannak szülők, akik csoda, hogy elnyomja a hatások az akne, a psziché, a gyermek. Nem értik meg, hogy mennyire változik a bizalmat, illetve subiecte gyermek, mikor megtudja, hogy a becenév kaphatta, mert a vese. Ebben a korban minden gyerek akar lenni jeresano, odobravanja a osztálytársak, barátok, rügyek élesen akadálya annak érdekében, hogy minden. Ez gyakran felbukkan a zárt, magába zárkózott. Ez egy rossz Sabaoani megakadályozhatja, hogy személyes végre őket, mint Érett ember.

Szalon “Divna Medik” 20 éve segít a Tinédzserek pattanásos, hogy meggyógyítsa erős az Amerikai program a problémás fiatal bőrt.